portfolio

PR
EV

ne
xt

Neem een kijkje in de verhalen van anderen. Ontdek of mijn stijl bij jullie past en laat je inspireren. Met mijn werk wil ik een verhaal vertellen. Mijn werkwijze is daarom altijd persoonlijk, relaxed en ongedwongen, ik vind het belangrijk dat het natuurlijk aanvoelt. Op de grote dag is het aan mij om mooie, ontroerende en intieme momenten vast te leggen. Hoe de vader van de bruid een traantje wegpinkt. Het gezicht van de bruidegom zodra hij zijn bruid ziet. De liefde en verbondenheid tussen het bruidspaar en het samenzijn met hun familie, vrienden en kennissen. Dit zijn de momenten die ik graag op beeld vastleg. 

LET’S MAKE SOME MEMORIES

swipe to see more

click + swipe to see more

Journalistiek, realistisch en romantisch

Als je naar mijn fotografiestijl kijkt is deze niet in één woord te omschrijven. Ik probeer altijd een authentiek beeld te maken, iets dat een verhaal vertelt of waarin veel emotie schuilgaat. Met mijn foto’s wil ik van een speciaal moment een tastbare herinnering maken, zodat jullie deze jaar na jaar weer opnieuw kunnen beleven alsof het gisteren was. Tijdens de bruiloft vind je mij voornamelijk op de achtergrond. Ik ga op in het moment en leg deze vast op mijn manier mét een journalistieke touch. 

Meer weten?
Wil je meer informatie over mijn werk, pakketten en prijzen? Vraag dan de brochure aan. En tot die tijd, droom hier gerust even weg bij de eerdere bruiloften en shoots die ik mocht schieten.